Day 2…

Deze morgen vroeg opgestaan omdat het snel warm wordt en we dus niet in ‘t heetst van de dag wilden rijden. Spijtig genoeg deed de kleine broer van Jean een ongeval met de moto en we hebben ons eerst vergewist van zijn ok-zijn. Met vertraging én via een andere , lees langer weg want tussen Ouagadougou en Bobo zijn ze weer zwaar aan t werken. Ik begin zowaar te denken dat Belgen die weg aangelegd hebben?! So we had a nice trip sightseeing a whole new region.

In Bobo hebben we geluncht en vervolgens naar de werf. Daar werden we opgewacht door de bouwmeesters. Dat is toch ongelofelijk, dat wij nu nog steeds fouten terugvinden op het plan. Er moest dus nog druk vergaderd worden, en deuren verplaatst en steunpilaren en nog van dat.

Nog vlug foto’s genomen vóór de start van de werken om te laten zien dat wij hier echt zijn.

MORGEN BEGINNEN ZE DE TWEE BOMEN TE ROOIEN!!!!!!

Morgen starten we in ‘t echt. Ik zou zeggen ‘good luck mr.  Gorski’!

 

De zusters hadden geen plaats dus wij slapen in de mess. Dwz geen warm water als er al water is, elektriciteit in golven, propere basics en vooral, volledig conform de zuinige filosofie van Flame, gratis! Hoop ik toch… Zien we wel.

Nu zitten we na te genieten van zicht op de start van de werken bij een drankje en brochette bien cuit met frieten!

Warm? Gisteren in Ouaga 47*c zei jean! In de zon dan. ‘ s Avonds zaten wij nog in 41*!!!

Hier in Bobo was het 37*. Veel beter!!!! Minder pikkehéét! :) Tot morgen van Luc Bert en Michel.

 

(English version coming up tomorrow…)

No comments yet.

Geef een reactie