Arrived, at work and the hospital is growing, Michel says…

‘t Was druk in Brussel. Het Flame team is met enige vertraging vertrokken richting Ouagadougou deze voormiddag. Ze hebben een veilige vlucht gehad en Michel zegt dat ze zich aan boord goed hebben gedragen…Bij aankomst zijn Michel, Luc en Bert er meteen ingevlogen. Tijdens een meeting met Jean – onder een temperatuur van 40°c –  is de kostenraming van de bouw besproken. Dixit Michel: “Het hospitaal groeit.” Enthousiasme alom dus.

Meaning…there was a slight delay this morning on the way to Ouagadougou but the Flame team arrived alive and well at Burkina Faso. Michel says they had a safe flight and the three Flame boys even behavend well on board…anyway, that’s what they say :-)

Upon arrival they immediatlely started off to work. In a meeting with Jean they discussed the estimated costs of the new hospital building, whilst enjoying…or suffering the transition from Belgian weather to Burkina Faso’s  40°c…

 

No comments yet.

Geef een reactie