We hebben een bouwvergunning!

We hebben heuglijk nieuws te melden in het begin van dit nieuwe jaar. Ja, het is misschien een beetje stil geweest hier op de Flame website, maar het is niet omdat het stil was op onze blog dat het ook stil was in Burkina Faso. Het Flame brandwondencentrum in zijn huidige vorm draait op volle toeren, op eigen krachten, met eigen personeel worden er dagelijks patiënten behandeld. Luc onderhoudt tweewekelijkse contacten met Jean, de arts ter plaatse, en volgt het bouwdossier op de voet. Dat ganse bouwdossier had een hele weg af te leggen, via de hiërarchie van beneden helemaal tot boven, tot bij de president van Burkina Faso zelve, via de dienstdoend minister van Defensie (het Flame brandwondencentrum ligt op militair grondgebied), en terug naar beneden.  Niet vanzelfsprekend…

…maar…

HET IS GELUKT!!!

28 januari 2014 bericht gekregen dat de handtekeningen zijn geplaatst.

De goedkeuring van de  BOUWAANVRAAG voor het FLAME brandwondenhospitaal IS GETEKEND door de Bevelhebber Medische Component, de Bevelhebber Defensie, de Minister van Volksgezondheid en de PRESIDENT van Burkina Faso!

We kunnen beginnen.

***************************************************************************************************************

Le permit de construction a été signé par:
- Le patron du service medical militair.
- Le patron de l’armée.
- Le minister de la Santé
- …et le PRESIDENT du Burkina Faso!
Hopla! On y va!!

One Response to “We hebben een bouwvergunning!”

  1. fransien 3 februari 2014 at 10:22 # Beantwoorden

    Hiphip hoera,wat ben ik blij voor jullie.Doe zo voort en ik volg jullie

Geef een reactie