Op weg terug naar huis…

Dinsdag 22 januari 2013.

Er is opnieuw bereik! Luc zowaar op de facebookchat gehad daarnet.

“Hopla het zit er bijna op, nog enkele afspraken en dan vanavond het vliegtuig naar België, van 36 °C naar de koude en de sneeuw.

Het is hier heet,” schrijft hij. “We zijn de plannen aan het bespreken, de offerte aan het bekijken en aanpassingen aan het aanbrengen. Vanochtend hebben we een ziekenhuis in aanbouw bezocht.

Tom is de max!  Nu even iets eten en dan een bezoekje aan de militaire overheid! Dan naar huis, zaterdag naar Dubai. Connectie is een probleem. Voorlopig nog geen foto’s maar ze volgen. Er is ook een filmpje!”

Terwijl vanmorgen ook smsberichtgeving van Michel binnen gekregen (over gisteren)

“Good Matin..gisteren wat controles gezien. De postops doen het goed. Meisje met huidgreffe in hospitaal gezien. Teaching van studenten verpleegkunde aldaar van gemaakt. Leuk. Geen infectie, dus goede hoop.

In dispensarium ook verbanden met veel teaching, laatste richtlijnen gegeven in aanwezigheid van de arts van de Nederlanders. Die toonde heel veel interesse voor wat wij doen.

‘s Middags naar Ouagadougou vertrokken. Nog net tweede helft van Nigeria-Burkina gzien in overvolle mess officieren (Africa Cup). Gelijkmakende goal van Burkina IN HET EINDSIGNAAL heeft ons een onevenaarbare vreugdebeelden opgeleverd.

Deze morgen om 8u30 alweer aan het vergaderen, met aannemer. HEEL  NUTTIG !!! Waarschijnlijk krijgen we alweer een revisie…”

 

Trouwens, wie van hier ook naar de Burkinabese tv wil kijken, kan dat via

RTB  http://direct.tv.rtb.bf/  B24  http://www.lyngsat-stream.com/tvchannels/bf/B24-TV.html

(info met dank aan AJ/ORO NIEUWS)

2 Responses to “Op weg terug naar huis…”

  1. fransien 22 januari 2013 at 16:28 # Beantwoorden

    Welkom thuis,wel dikke jas aandoen

Trackbacks/Pingbacks

  1. oP weg terug naar huis | christel 'de kriebel' bedert - 22 januari 2013

    [...] http://www.ngoflame.be/nl/2013/01/op-weg-terug-naar-huis/ [...]

Geef een reactie